Home Forums Installation Service not starting Reply To: Service not starting

#2194
JK
Participant

Dear Suneet,

We reinstalled the Openiam with

OS: EL8 – OpenIAM Identity and Access Manager CE via RPM 4.2.07 RHEL 8.x/CentOS 8.x
RAM: 32GB
CPU: 8
HDD: 200GB

after successful installation we waited for more than 1 hour for the service up.But still the same warning we are getting.

Openiam Status report Thu Jun 10 12:36:06 +04 2021
[WARNING] – openiam-esb – Service working, but Application status: [ DOWN ]. Probably it’s still starting. Please check again in few minutes
[WARNING] – workflow – Service working, but Application status: [ DOWN ]. Probably it’s still starting. Please check again in few minutes
[WARNING] – groovy-manager – Service working, but Application status: [ DOWN ]. Probably it’s still starting. Please check again in few minutes
[WARNING] – idm – Service working, but Application status: [ DOWN ]. Probably it’s still starting. Please check again in few minutes
[OK] – reconciliation – Service working. Application status: [ DOWN ]
[WARNING] – email-manager – Service working, but Application status: [ DOWN ]. Probably it’s still starting. Please check again in few minutes
[WARNING] – auth-manager – Service working, but Application status: [ DOWN ]. Probably it’s still starting. Please check again in few minutes
[OK] – synchronization – Service working. Application status: [ UP ]
[OK] – device-manager – Service working. Application status: [ UP ]
[OK] – openiam-ui – Service working. Application status: [ 500 ]
[root@iam-nonprod ~]#

Attachments:
You must be logged in to view attached files.