Home Forums Installation Enabling HTTPS

Tagged: ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1481
    Shawn Jones
    Participant

    Has anyone successfully enabled HTTPS for OpenIAM. I have installed the latest version using the “Install from RPM” guide and the system installed just fine. However, I cannot seem to enable HTTPS in Apache. I followed the instructions in the Post Installation portion of the OpenIAM install guide to enable HTTPS, but the page will not load over https(443). Any advice is greatly appreciated.

    #1483
    suneet_shah
    Keymaster

    Hi Shawn

    We are in the process of publishing updated docs. We will share a followup post here.
    If you still have problems, let us know and we can get on a call and help you set this up

    #1631
    Venkat Mupparaju
    Participant

    Has anyone successfully enabled HTTPS for OpenIAM?. I have installed the latest version using the “Install from RPM” guide and the system installed just fine. However, I cannot seem to enable HTTPS in Apache. I followed the instructions in the Post Installation portion of the OpenIAM install guide to enable HTTPS, but the page will not load over https(443). Any advice is greatly appreciated.

    #1632
    suneet_shah
    Keymaster

    Hi Venkat,
    Did you follow the docs at this URL? http://docs.openiam.com/docs4111/html/docs.htm#installation/post-install.htm

    Do you see any errors in the logs? If so,please post them here and we can help you work through this.

    #1635
    Venkat Mupparaju
    Participant

    Thank you Suneet for your response.
    I have configured by using below listed document However, the portal is not coming up. i appreciate your inputs on this issue.
    http://docs.openiam.com/docs4111/html/docs.htm#installation/post-install.htm

    can we have quick call to resolve this issue?

    #1636
    suneet_shah
    Keymaster

    Hi Venkat,
    Yes, setup a call to work through this. Can you send us your email address, timezone and availability on Friday at techsupport@openiam.com so that we can coordinate this?

    thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.