Home Forums Installation AD PowerShell Connection Not Syncing

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #2763
    Shaun McCloud
    Participant

    I am in the process of setting up OpenIAM to help reduce my workload by removing groups from terminated users (it happens so rarely here that I tend to forget). The problem is, I cannot get the AD PowerShell Connector to synchronize anything from the server it is installed on. Connection tests fine, but I do not see anything in the logs on my OpenIAM server of the server with the PowerShell Connector installed on it for either a test or a group sync.

    If there is any other info I can provide to help you help me, I will gladly provide it.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #2765
    suneet_shah
    Keymaster

    Hi Shaun
    Are you using Docker or RPM?

    From the connector, are able to do test connection?
    Is port 5672 open on both the linux and windows servers? If not, it needs to be.
    If you are using docker,then you also need to open this port in the docker compose file.

    #2774
    Shaun McCloud
    Participant

    I’m using the RPM install. Test connection works fine, just no data is returned from a sync.

    #2776
    suneet_shah
    Keymaster

    Can you post your synchronization configuration?

    #2779
    Shaun McCloud
    Participant

    Here you go.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.